31 augustus naar huis:D Eindelijk onze eigen BarkieKidsClub
Heeeejj gezellige mensen:)!
Vandaag hebben we een goed gesprek gehad met onze coordinator van Tui Nederland. Vanaf morgen hebben we eindelijk onze eigen BarkieKidsClub op het strand! Nienke en ik kunnen niet wachten om officeel te mogen beginnen! Ook weet ik dat ik 31 augustus naar huis mag:D
Vandaag hebben we de verjaardag gehad van BarkieKidsClub, was zeer gezellig met 8 nederlandse kindjes! Lekkere taart gegeten en gezellig T-shirts beschilderen.
Voor de rest gaat hier alles wel goed en gaan we vanaf morgen een nieuwe start maken!
Hou jullie op de hoogte;)!
Kus Chantal
Hee Chantal! Maar je was toch al wel officieel begonnen?? alleen was er nog geen kidsclub ofzo? Ik zit nu op school (zaterdag jaa..) weekend is zondag en maandags ;) Gister mooi feestje gehad dus heb het hier wel naar m'n zin! Veel succes nog en ga maar weer lekker taart eten! xxxx
Gelukkig krijgen jullie eindelijk die kidsclub, en eindelijk is er ook een eind datum, heb je toch iets om naar uit te kijken :) veel plezier en we spreken elkaar :)
Heee Sgat!! eindelijk of niet jullie eigen kidsclubje, daar ben je vandaag dus mee begonnen ben benieuwd hoe het is gegaan. 31ste naar huis ja, jammer dat dat net paar daagjes later is dan wanneer wij weggaan! anders hadden we elkaar nog wel eventjes kunnen zien!
Nou heeel veel plezier nog vandaag
dikke kus!
Hey Chantal,
Hoe heet het hotel nu waar je zit precies?
Ben blij dat je het naar je zin hebt :)